قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

نیم قرن از ارسال اولین ایمیل بشر گذشت

پنجاه سال پیش در چنین روزی بود که یک دانشجوی آمریکایی موفق شد کلمه‌ای را از رایانه اش در کالیفرنیا برای مرکز تحقیقات استنفورد در ۵۰۰ کیلومتر دورتر ارسال نماید.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۷ - ۰۸ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 30
کد خبر: ۲۶۴۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ اینترنت سامانه‌ ای جهانی از شبکه‌ های رایانه‌ ای به هم پیوسته‌ است که امروز تقریباً در هر موردی و برای هرچیزی از آن استفاده می‌ کنیم و زندگی بدون اینترنت برای بسیاری از مردم غیرممکن شده است.

 

اینترنت که به معنای یک شبکه جهانی شناخته می شود را باید بزرگ‌ترین سامانه‌ای دانست که تاکنون به دست انسان طراحی، مهندسی و اجرا شده‌است.بعد از گسترش اینترنت بود که در دنیا تغییرات گسترده‌ای به وجود آمد و اتفاقات مهمی در ادامه این روند به وقوع پیوست.

 

وابسته شدن تمامی فعالیت‌ های بشر به اینترنت در مقیاسی بسیار عظیم و در زمانی چنین کوتاه، حکایت از آغاز یک دوران تاریخی نوین در عرصه‌ های گوناگون علوم، فناوری، و به خصوص در نحوه تفکر انسان دارد.

 

روز بیست ونهم اکتبر سال ۱۹۶۹ «چارلز اس کلاین» دانشجوی دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس موفق شد نخستین پیام را از یک رایانه در این دانشگاه واقع در شهر لس آنجلس به رایانه دیگری در مرکز تحقیقات استنفورد واقع در ۵۰۰ کیلومتری این دانشگاه ارسال کند.

 

نخستین کلمه ای که بین دو رایانه رد و بدل شد و تولد اینترنت را در پی داشت، «لاگین» (Login) بود.به نوشته نشریه «دی سایت» آلمان، اگر این شیوه نوین ارتباطی نبود، امروز از فناوری های هوشمند، سایت های اطلاع رسانی، اپلیکیشین ها، مروگرها و صدها فناوری نوین دیگر اثری نبود.


بر این اساس، مبدعان اینترنت برای «آژانس پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته» (Advanced Research Projects Agency) وزارت دفاع آمریکا کار می‌کردند.

 

آنها سه رایانه در دفتر کار خود داشتند که هر یک به یکی از پروژه‌های متعدد «آژانس پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته» در ماساچوست، لس آنجلس و منلوپارک وصل بود و از اینکه نمی‌توانستند از طریق یک رایانه با هر سه پروژه ارتباط داشته باشند و از اینکه سه پروژه امکان ارتباط مستقیم با هم و درمیان گذاشتن اطلاعات با یکدیگر را نداشتند، خسته شده بودند.


راه حل آنها برای این مساله، که بعدها به اولین شبکه رایانه ها (اینترنت) تبدیل شد، «آرپانت» (ARPANET) نام داشت و اولین مأموریت خود را در شب ۲۹ اکتبر ۱۹۶۹ (۱۳۴۸) به نتیجه رساند، زمانی که «چارلز کلاین» از دانشگاه کالیفرنیا در لس آنجلس پیام "lo" را به «بیل دووال» در منلوپارک فرستاد.

 

این پیام قرار بود واژه «لاگین» (Login) باشد، اما دستگاه بعد از دو حرف از کار افتاد و نتوانست کلمه را به‌طور کامل ارسال کند، سپس کمتر از یک ساعت بعد آنها توانستند پیام را به‌ طور کامل ارسال کنند. با این حال گشایش شبکه به دنیای تجاری در سال ۱۹۸۸ آغاز شد.

 

شورای شبکه بندی فدرال ایالات متحده در آن سال با اتصال «ان اف اس نت» (NFSNET) به سامانه تجاری پست «ام سی آی» (MCI) موافقت کرد و این اتصال در تابستان ۱۹۸۹ برقرار شد و پس از آن سایر خدمات پست الکترونیکی تجاری (مانند «آن تیم» -OnTyme - و «تله مایل» - Telemail -) نیز بزودی متصل شدند.


اینترنت یک سامانه ارتباطی جهانی برای داده‌ها، زیرساخت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری است که رایانه‌ها در سراسر جهان به یک‌دیگر متصل می‌سازد.

ارسال نظر
آخرین اخبار